به گزارش فارس نوجوان، این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه میخواهد. ما به شما غذاها و میان وعدههای سریع و راحت را یاد میدهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.
این قسمت: نان رول کشمشی
مواد لازم برای برای یک قرص نان: کشمش بیدانه 160 گرم (یک پیمانه)/ آب پرتقال یک قاشق سوپخوری/ پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری/ پودر مایه خمیر 7 گرم/ شیر گرم 250 میلیمتر( یک پیمانه)/ شکر 50 گرم/ آرد نان 375 گرم/ نمک یکدوم قاشق چایخوری/کره مکعبی خرد کرده 30 گرم.
مواد لازم برای روی نان: زرده تخممرغ یک عدد/ خامه 2 قاشق سوپخوری.
روش تهیه:
کشمش را بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آنگاه کشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.
سپس مایه خمیر، شیر، یک قاشق چایخوری از شکر را در کاسه مناسبی بریزید و روی آن را بپوشانید و حدود 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم مایه خمیر دو برابر شود.
حالا 340 گرم از آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید،کره و باقی مانده شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. اکنون مایه خمیر ورآمده را بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده و ورز دهید؛ چنانچه بیش از حد لازم چسبنده بود، باقی آرد را هم به آن اضافه کنید. خمیر را داخل کاسه چربکرده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد بپاشید و به اندازه 20*40 سانتی باز کنید و کشمش را روی آن بپاشید. سپس آن را از عرض رول کنید و در قالب چربکرده لوف به اندازه 21*8 سانتیمتر بگذارید.
روی قالب را پوشانده و 30 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر بشود. حالا مخلوط زرده تخم مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
برای ارتباط با ما به آیدی Farsnojavan@ در شبکه «شاد» پیام دهید؛ همچنین اخبار ما را در کانال فارس نوجوان در شبکه «شاد» به آدرس Fars_nojavan@ مشاهده کنید.
پایان پیام/